check agenda

welkom BIJ

COMEDY VIBE

Klaar voor een avond vol lachen, lekker eten en goede vibes?

 Welkom bij Comedy Vibe, waar de humor altijd scherp is en de sfeer altijd gezellig. Verwacht niet alleen topkomedie, maar ook een smaakvolle culinaire ervaring, lekkere muziek voor de juiste sfeer  en een line-up van talentvolle komedianten die je gegarandeerd in een good (comedy) vibe brengen.

Group 113

VAN STERREN​​

Tot NIEUW TALENT​

Bij Comedy Vibe vieren we de rijke diversiteit van de comedy scene. Van bekende grappenmakers die je al kent tot aanstormend talent dat je nog moet ontdekken, onze line-up heeft voor elk wat wils. Bereid je voor op een avond vol verrassingen en laat je meevoeren op de golven van lachen en genieten van de cultuur.

BEKIJK DE NIEUWE SHOWS VAN COMEDY VIBE

comedy vibe events

03/05/24

12/12/23

01/27/24

03/12/23

KWALITEIT

op het Podium​

Bij Comedy Vibe brengen we de beste talenten uit de comedy scene en daarbuiten naar het podium. Onze line-up is een mix van bekende namen en opkomende sterren die je laten lachen tot je buikpijn hebt. Verwacht een explosie van humor, diversiteit en flair op ons podium.

COMEDY VIBE

STERREN

Verras Jouw Bedrijf of School ​

Naast onze openbare shows bieden wij ook speciale optredens voor bedrijfsevenementen en/of school voorstellingen. Voeg een vleugje humor toe aan je volgende evenement met Comedy Vibe!

BESTEL SNEL JE TICKET

VOOR NEW SHOW

Verschillende locaties in Nederland

  • Park Theater Eindhoven
  • Comedy Café Amsterdam
  • Perron-3 Rosmalen