fbpx
0
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Comedy Vibe @ Fifth Eindhoven

7 april @ 8:30 pm - 11:00 pm

€20

Eindelijk, we zijn er weer! We zijn geen typische stand-up comedyshow, maar samen met onze hilarische host en killer DJ maken we de show tot een onvergetelijke avond. Geniet van de meest fenomenale comedians uit de VS, Australië en Canada!

Wat waar wanneer? Bezoek ons op 7 april, Fifth Nre (Gasfabriek 5 in Eindhoven). De show begint om 20.30 uur, deuren open om 20.00 uur. Laten we deze avond samen onvergetelijk maken. Niets staat ons in de weg om een hilarische avond te hebben met deze meest getalenteerde comedians! Zorg dat je vroeg op de eerste rij zit en zie hoe deze veteranen je laten zien wat stand-upcomedy is!

Line-up:

  • Elena
  • Kojo
  • Neil Robinson
  • Phileo Huff

I don’t really like comedians but I love Kojo.” – Simon Cowell

“One of the funniest comedians that America doesn’t know about yet.” – Kevin Hart

“What he’s doing in the UK is ground breaking and it’s only a matter of time before the world catches up.” – Dave Chappelle

“Brilliantly likeable and brilliantly funny.” – David Walliams

THE STORY SO FAR…

Kojo Anim is snel een van de grappigste talenten geworden die de afgelopen 10 jaar uit het Britse comedycircuit zijn gekomen. Als oudste van 5 broers en zussen groeide Kojo vanaf 5 jaar op in pleeggezinnen in de wijk Hackney in Oost-Londen. Terwijl zijn eerste liefde altijd voetbal was, begon hij zijn humor te gebruiken om mensen aan het lachen te maken in zijn lokale team. Kojo heeft sindsdien opengesteld voor Chris Rock, Kevin Hart in de Wembley Arena en Dave Chappelle in de Royal Albert Hall.

In 2018 werd Kojo voor het eerst vader van zijn zoon Roman-Kingsley.

Nadat hij een open act was voor groot comedytalent, is het nu tijd voor Kojo om op zichzelf te staan en zijn eigen comedy-erfenis te versterken.

Kojo was in serie 13 van de tv-talentenshow Britain’s Got Talent in 2019 en ontving de prestigieuze Golden Buzzer van Simon Cowell, die hem naar de live halve finale heeft gestuurd, daarna wil hij door naar de grote finale en was een top 4 finalist. Zijn eerste auditie is momenteel wereldwijd meer dan 50 miljoen keer bekeken.

In 2021 nam Kojo een special van een uur op genaamd “Don’t Cancel Me!” op YouTube waarin hij de show opdroeg ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid van mannen nadat hij had gehoord over de alarmerende cijfers van mannelijke zelfmoord in het VK.

Zijn gloednieuwe your “Let Me Land” begint in maart 2022 met een heel speciale show in Londen die aan het einde van het jaar gepland staat.

Houd deze ruimte in de gaten, want hij staat op het punt een zeer opwindend 2022 te beleven.

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Kosten:
€20

Organisator

Locatie

FIFTH NRE Eindhoven
Gasfabriek 5
Eindhoven, 5613 CP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
‎+31 40 782 0202