Comedy Vibe organizes stand up shows for companies

Business Events

Het bedrijfsleven maakt meer en meer gebruik van humor. Een absolute meerwaarde voor elke organisatie. Met humor heb je een heel goed middel in handen om mensen sneller te bereiken. Het zorgt voor een prettige gevoelsschok. Het is iets dat de stemming van je dag compleet verandert.

Het is aangetoond dat humor mensen meer energie geeft, dus het beste is om te kijken naar het eindresultaat. Je kunt ook je werkgever, collega’s en al je andere relaties op een leukere manier leren kennen.

Shows met een internationale vibe

Onze shows vinden plaats met verschillende Nederlandse en buitenlandse artiesten. Bij Comedy vibe is iedereen welkom, en er heerst altijd een aangename internationale sfeer.

We are all about making people laugh by organizing the funniest stand up comedy shows.

Verschillende locaties in Nederland

Onze show worden gehouden in Nederland altijd op leuke locaties met natuurlijk de grappigste Comedy artiesten!

  • Park Theater Eindhoven
  • Perron-3 Rosmalen
  • Comedy CafĂ© Amsterdam
  • En meer…

We don't like to brag, but we organize the funniest shows!

“Weer zoals altijd een erg leuke, gezellige avond vol bekende maar ook zeer getallenteerde onbekende comedians, goede invulling van de zaterdagavond met leuke muziek, lekker eten, gezellig publiek en goede atmosphere, wij komen zeker vaker!”

Inn ZegstBezoeker

“Fanastische show gezien in het Parktheater dat georganiseerd werd door Comedy Vibe. Ik vind het geweldig dat er zoveel energie in dit soort shows wordt gestoken. Ik ga zeker vaker naar dit soort shows. Top!”

JeremyBezoeker

“Was gezellig, flink gelachen en een leuke sfeer.”

Lenne NiBezoeker

Wij zien je graag lachen,
bekijk onze aankomende shows!